Малина - за турнето си в САЩ в “Автограф”

Малина - за турнето си в САЩ в “Автограф”

В новия брой на “Автограф” гостува Малина, която на 28 ноември ще замине за своето първо самостоятелно турне в САЩ. Певицата споделя, че е готова за това приключение, което ще продължи повече от месец и с нетърпение очаква срещата с българите в Америка. Тя издава, че е замислила страхотни изненади за гостите на нейните концерти и е подготвила разширен и разнообразен репертоар, който включва както всички нейни хитове, така и песни от други жанрове.

“Смятам, че тръгвам с много сериозна програма. Няма да липсва нищо от това, което хората пожелаят да чуят. За първи път в чужбина ще представя и народни песни. Много ми харесва да ги изпълнявам, въпреки че досега не съм го правила. Просто това не е моето амплоа, въпреки че отлично ми се удава и най-вече много ми харесва, което ме навява на мисълта дали да не направя един народен албум като се върна”, с усмивка разказва Малина.

Изпълнителката споделя, че обожава Коледа и много се радва, че точно по тези празници ще се намира в Америка. За Америка казва, че е една страна, която умее да празнува Коледа. Очаква да я види блестяща, очаква да има много сняг, красиво украсени сгради, улици. Очаква да срещне щастливи хора, празнично настроени. Всичко това й действа много позитивно и емоционално я зарежда. Може би малко ще й липсва Коледата у дома, но се надява да намери нови приятели, с които да се чувства уютно като в къщи.

“Надявам се българите, които дойдат на моите концерти да се забавляват и да изживеем заедно мига на нашата среща. Енергията, която им нося от България и която аз притежавам, моите умения на сцената искам да стигне до тях, да ги заредя и емоционално да ги възвися. И обратното, очаквам от тях взаимно да си разменим тази позитивна емоция и да се разтоварим от проблеми. Няма да се чувствам като на работа, в това съм сигурна. Аз тръгвам с нагласата наистина да се забавлявам в рамките на моите участия. Искам да се чувствам точно така и да им го предам на тези хора. И да имат проблеми, искам да ги забравят. Ще се радвам да попеем любими песни, да се отпуснем, да си поговорим дори. Искам да бъде незабравимо изживяване за тях”, разкрива певицата.

За съжаление Малина ще пропусне концерта “XIII години телевизия “Планета” на 1 декември в зала 1 на НДК. В “Автограф” тя казва, че за нея тези тринайсет години са изключително успешни, но не и фатални, въпреки числото. Не са малко, макар че са минали много бързо.

“Телевизия “Планета” се утвърди, върви напред и така ще е и за в бъдеще, ще продължава да бъде една от най-гледаните. Тя си остава чаровната музикална медия, която хората обичат”.

КАТЕГОРИИ