Малката: Сърцето ми е пълно

Малката: Сърцето ми е пълно

Една от най-актуалните звезди в поп-фолка в момента, Малката, направи откровено признание в телевизионен ефир.

“Сърцето ми е пълно. Щастлива съм“, категорично заяви изпълнителката на хита “Аномалия“ в предаването “Мармалад“.

Все пак тя не издаде дали е влюбена и има човек до нея в момента или щастието й се дължи на обичта на феновете. На въпрос на водещите дали е посвещавала песен на някого, Малката отговори, че засега не е, по-скоро мъжете се припознават в песните й, но те пък не са за тях.
Малката издава, че винаги е знаела, че музиката и пеенето са нейното призвание. Има обаче и друга страст, на която е подвластна - футбола. Певицата е запален фен на ФК “Левски“ още от дете и признава, че обича да ходи на стадионите и да гледа мачове, защото съвсем друга е емоцията и усещането, когато си там.

Щастлива е, че във времето на пандемия, с Денис Теофиков са се събрали и са направили дуетите “И това ще отмине“ и “Локдаун“, които владеят меломаните и до момента общо са гледани близо 18 милиона пъти в YouTube.

“Имам 3 дуета с Денис Теофиков. Отначалото трудно се сработихме, защото всеки бе свикнал да работи самостоятелно, малко по-егоистично гледахме на нещата, а той е и доста по-малък от мен, но с течение на времето се напаснахме и изградихме успешен модел на работа заедно“

“Сега имаме много съвместни участия. Всъщност там ни беше трудно – първите две участия може би, но след това даже ни е хубаво, когато сме заедно“, откровена е Малката.

Още днес Малката и Денис Теофиков отново ще бъдат тандем на музикалната сцена, защото с Данна и Александър Робов са гости на голямо поп-фолк парти в Megami Club в София.

 

КАТЕГОРИИ