Малката атакува лятото с хит

Малката атакува лятото с хит

След дългото очакване Малката зарадва своите почитатели с нов видеоклип. “Пак ела” е заглавието на песента, в който освен певицата участие взема и Сашо Роман. Проектът се появи за първи път през уикенда в YouTube канала - Diamond Pro, съвместен проект на музикална компания “Пайнер” и Diamond Beat Production. Препоръчваме ви да се абонирате за него и да активирате камбанката за известия, защото през май в него ще се появят още интересни заглавия. Сред тях са новите видеоклипове на Данна и Александър Робов. Сътрудничеството между музикална компания “Пайнер” и Diamond Beat Production датира повече от 10 години и от него са се родили десетки хитове, изпълнени от Емилия, Денис Теофиков, Малката, Александър Робов, Данна.
2
“Пак ела” на Малката ft. Сашо Роман зарадва феновете на поп-фолка и те побързаха да засвидетелстват подкрепата си за новия проект.

“Феноменален дует… Накара ме да настръхна буквално от глава до пети още от първото слушане… Поздравления!... Браво, Ваня, продължавай в същия дух с лирични и мелодични песни… Страхотна си е Малката! Песента също… Страхотна песен с части от най-яката песен на Сашо Роман… Новата ми любима песен.”

КАТЕГОРИИ