Малката ни отвежда в Куба с “Последната такава”

Малката ни отвежда в Куба с “Последната такава”
Слушай в Стрийминг Платформите

Малката зарадва своите почитатели с най-новия си клип “Последната такава” ft. Емрах, който направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial. Проектът привлече вниманието на меломаните, които побързаха да окуражат Малката и Емрах с положителни коментари и лайкове:

“Различна музика, уникални китари, а изпяването е Топ!”, “Страхотен проект! Тази есен явно ще мачка в класациите - визия, текст, всичко е на ниво!”, “Браво на Малката, изненадата бе приятна!”, “Най-добрата песен на Малката. Уникална е, ще стане огромен хит. Емрах влиза много яко в песента.”


Певицата също не пропусна да публикува емоционален пост по случай появата на “Последната такава” в официалните си профили в социалните мрежи, където написа:

“Благодаря на целия екип, който е плътно до мен. Най-искрени благодарности и на всички мои фенове, които ме подкрепят. Обичам Ви!”

“Последната такава” е по музика и аранжимент на Diamond Beat Production, който участва и в създаването на текста заедно с поетесата Анастасия Мавродиева. Цялостното внушение на песента се допълва и от горещото видео, което пренася зрителите в столицата на Куба, Хавана. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси, а кадрите са заснети от Георги Марков.

КАТЕГОРИИ