Малката получи най-хубавия подарък за рождения си ден

Малката получи най-хубавия подарък за рождения си ден

На 10 април звездната рожденичка от каталога на музикална компания “Пайнер” е Малката. Певицата сподели пред www.planeta.tv, че най-хубавият подарък за празника е безапелационния успех на дуета с Денис Теофиков “И това ще отмине”. Вече две седмици тяхното парче е на върха в българския трендинг в YouTube с близо 4.5 милиона преглеждания в официалния канал PlanetaOfficial.

“Направихме песен за пандемията от коронавируса, защото искахме нашата музика за подейства мотивиращо на всички хора, които са потиснати от стреса от тази трудна ситуация”, казва Малката.


Днес певицата ще празнува вкъщи със своето семейство в Ямбол. Още утре тя и нейният колега Денис Теофиков ще съобщят победителите в музикалното изпитание, с което предизвикаха своите многобройни последователи в социалните мрежи. Малката издаде, че шест са щастливците, които ще получат маска Diamond за своите клипчета с оригинални интерпретации на хита “И това ще отмине”.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Малката с пожелания за здраве, много щастливи моменти с близки и приятели, както и професионални успехи на музикалната сцена!

КАТЕГОРИИ