Малката вече е Vane$$a

Малката вече е Vane$$a

С премиерата на последния си музикален проект “Бавария” Diamond Pro и “Пайнер” обявиха и новото начало за една от младите и проспериращи изпълнителки, която от Малката стана Vane$$a.

“Много се радвам, че вече съм VANE$$A и си пожелавам успехи на мен и целия екип, който стои зад гърба ми. С псевдонима “Малката” реализирахме много проекти, в които вложихме много желание и любов, но вече това е история и гледаме напред. Слушайте песните на VANE$$A, защото ви ги подарявам с много любов и признателност”, разкри сърцето си пред феновете певицата.

2
Новото име донесе и много положителни емоции на VANE$$A. Видеоклипът й с участието и на Константин – “Бавария” се радва на изключителна популярност сред потребителите в YouTube и в нощните клубове в страната. Музиката и аранжимента на песента са на Diamond Beat Production, а участие в написването на текста взема още и Анастасия Мавродиева. Режисьор на ментата е Иван Димитров – Torex.

“Добре дошла, VANE$$A! Още тази вечер в полунощ песента ще се завърти в дискотеките… Уникат, такъв клип няма досега и песента си е хит… Това вече е проект, който си заслужаваше чакането… Честито Vane$$a! Браво, че си върна името, късмет и още повече успехи… Само напред и мачкай както можеш! Много добра песен, музиката топ и Коцето влиза перфектно! Браво!”

Този уикенд Vane$$a ще представи “Бавария” както и останалите свои хитове първо в Бургас, в петък вечер, а след това и В Ловеч – в разгара на съботната нощ.

КАТЕГОРИИ