“Мама е дала“ на Ани Хоанг – първото 8K видео по “Планета“

“Мама е дала“ на Ани Хоанг – първото 8K видео по “Планета“

В ефира на телевизиите с марката “Планета“, както и в PlanetaOfficial в YouTube, може да гледате първото 8К музикално видео в България. То е към най-новата песен на Ани Хоанг – “Мама е дала“, чиято премиера се състоя в началото на уикенда. Иновативният видеоклип, реализиран от Людмил Иларионов – Люси, обиколи виртуалното пространство за часове и грабна меломаните:

“Видеоклипът е на световно ниво“, “Чудесен клип и хубава песен, браво, ти си уникална, Ани!“, “Това е най-яката ти песен! Адмирации за видеото“, “Доста зарибяваща песен, браво!“, “Хубава, звучна песен и скъпо видео .... Екстра!“, “И песента, и клипа са топ“, пишат абонатите в PlanetaOfficial.

За аудиторията ще издадем, че лентата към “Мама е дала“ е заснета в първото студио на Балканите, което използва LED екран, на който се излъчва контролирана виртуална среда. Модерно, иновативно и високотехнологично, видеото е първото по рода си у нас, а в създаването му идеи обединява екип от професионалисти, начело с режисьора Людмил Иларионов - Люси.

Оператор е Георги Марков, VFX - Яв Бонев /Animajor Studios/, Compositing - Стефан Пеев /Animajor Studios/. Не по-малко внимание заслужава и песента, която звучи модерно и завладяващо. Тя е дело на Росен Йосифов-Snowmusic и Христо Христов-D-press. Текстът е написан от Ангелина Стефанова.

Вниманието на аудиторията бе привлечено и от атрактивните визии на Ани Хоанг в “Мама е дала“. Певицата умело се превъплъщава в различни образи, а ефектен стайлинг допълва цялостната концепция на проекта.

 

КАТЕГОРИИ