#МамаУраган напълно отговаря на моята същност

#МамаУраган напълно отговаря на моята същност

Заглавието на един от най-големите хитове на Галена от последните години съвсем не е избрано случайно. В разговор с Криско и Слави Трифонов тя разкри:

“Неслучайно песента се казва #МамаУраган, защото заглавието напълно отговаря на моята същност“.

Певицата е истински ураган не само на сцената, но и за своето семейство, на което отделя всяка свободна минута. Въпреки многобройните си ангажименти и клубни участия Галена се старае да не лишава своите двама сина от грижи и внимание. В това начинание много й помага и нейният съпруг Галин, на който често се налага да бъде не само татко, но и “мама“.

“Мъжът ми е страхотен. Той се гордее с всичко, което правя, подкрепя ме и мога да кажа, че е ОТК на всички мои песни и клипове“, признава Галена.

Изпълнителката има свое мнение за най-подходящото време за клубни изяви. По думите й участията на изпълнителите в нощните клубове е добре да бъдат в четвъртък, петък и събота, защото в останалото време хората трябва работят и да учат. Тази тенденция е световна и тя я вижда при многобройните си гостувания зад граница.
Впечатление на водещите отново направи интересната визия на Галена, а Слави Трифонов изрази мнение, че тя е станала по-спокойна и улегнала. Изпълнителката го провокира да провери лично дали това е така, като присъства на нейно участие. Галена и Криско пък взаимно изповядаха симпатиите си един към друг:

“Аз съм фен на Криско, но искам да кажа, че първо той ми беше фен – каза с усмивка певицата, а рапърът допълни – Аз когато не бях толкова известен, Галена вече беше голяма звезда и аз неслучайно я включих в един от моите текстове“.

Последните песни на Галена красноречиво показват, че певицата не се притеснява да експериментира, развива се и продължава да е сред най-актуалните имена в българската музика:

“Обичам да експериментирам. Просто търся нови неща, ново звучене сама за себе си, а не като цяло за поп-фолка“, категорична е звездата на телевизия “Планета“.

КАТЕГОРИИ