“Мания” ни представи Живко Добрев

“Мания” ни представи Живко Добрев

В официалния YouTube канал - PlanetaOfficial и в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K премиера направи най-новия видеоклип на Живко Добрев. Певецът в момента е в Лондон и от там проследи реакциите на публиката за песента му “Мания”. Музиката и аранжимента са на Мартин Биолчев. Текстът носи подписа на Мариета Ангелова, а зад камерата отново застава режисьорът Николай Скерлев, с когото Живко Добрев работи от доста години.
2

“Подарявам Ви един от най-любимите ми проекти и едно ново начало за мен – “Мания”, написа изпълнителят в YouTube. Благодаря на всички замесени в проекта – за музиката на Мартин Биолчев, на Мариета Ангелова за закачливия текст, на Николай Скерлев, който винаги реализира и най-щурите ми идеи. Приятно слушане и гледане. Споделяйте и коментирайте каквото ви е на сърце…”

Феновете на поп-фолка не закъсняха с коментарите:

“Поздравления Живко, дойде момента след тази дълга пауза да се появиш отново на екран и да радваш твоите почитатели с тези прекрасни песни и клипове…Песента е готина, браво, продължавай все така - талантливо момче си… Love this, amazing song… Kakva lepa pesma… Great song… Живко изглежда Топ. Дано прави по често песни…”

КАТЕГОРИИ