“Маракеш” сe завръща на върха

“Маракеш” сe завръща на върха

Дуетът на Галена и Цветелина Янева – “Маракеш” отново оглавява класацията “Топ 5 – Payner / A1 Xplore Music”. През януари песента се оказа отново най-предпочитаната от потребителите на “A1 Xplore Music”. Видеоклипът е сниман в Мароко и се появи в ефира на телевизия “Планета” в началото на лятото.
Втората позиция в чарта е за “Феноменален” на Галена. Както вече Ви съобщихме, тази песен е лидер през януари в предпочитанията на потребителите на водещите стрийминг-платформи като Spotify, Deezer, Apple Music, Google Play Music, Amazon Music и др.

Дуетната песен “Купих ти сърце” на Емануела и Джордан застава на 3-та позиция, четвъртото място е за актуалния проект на Галин – “Как си, кажи”, а петото място - за “Въртележката” и Яница.

“Топ 5 – Payner / A1 Xplore Music” този месец ни припомня и хита на Емилия “Ще чакам да ми звъннеш”, както и премиерното парче на Анелия – “Сърцето ми”.
Музикалната класация гледайте тази вечер – 28 януари от 18.00 часа по “Планета HD” и от 20.00 часа – в програмата на телевизия “Планета”.

КАТЕГОРИИ