Мария – част от най-любовния VIP Brother

Мария – част от най-любовния VIP Brother

Една от най-обичаните звезди на музикална компания “Пайнер“, Мария, вчера прекрачи прага на къщата на VIP Brother 2017. С 10 албума зад гърба си, с над 120 песни и много видеоклипове певицата безспорно е сред най-популярните и ярки знаменитости, които ще наблюдаваме в най-любовния сезон на популярното риалити шоу.

“Правила в моя живот не съществуват – обичам да бъда провoкативна и секси, понякога много секси. Пиша си почти отличен 6 - сподели Мария в своята визитка, като призна, че се чувства влюбена, обгрижвана и щастлива жена - Аз нося любовта вътре в себе си и мога смело да се нарека една подвижна любов.”

На прага на най-известната къща в България Мария бе изключително стилна и красива, с визия, представяща най-новите модели от колекциите есен-зима на световни модни брандове. Изпълнителката бе откровена, че се присъединява към шоуто с идеята да се забавлява така, както й се иска и така, както може само тя. Появата й бе неочаквана за всички, защото до този момент Мария е била част от риалити шоу един единствен път и то като член на журито на Music Idol. Сега обаче тя е участник във VIP Brother, а всички зрители вече са нетърпеливи да видят как ще се представи тяхната любимка.

фотограф: Георги Малев

КАТЕГОРИИ