Мария: Чувствам се горда като жена и като родител

Мария: Чувствам се горда като жена и като родител

Мария определено успя да се превърне в една от най-интересните и коментирани звезди в къщата на VIP Brotrher в новия сезон на риалити формата. Тя печели и адмирациите, и не само на своите съквартиранти, но пък показа на всички, че зад лицето на “звезда от лекия бранш“, както мнозина я определят, стои една силна жена, която не се притеснява от трудните моменти в живота и е готова на всичко за своята дъщеря.

“Марая е всичко за мен. Аз съм поела ангажимент към нейното образование и ще го изкарам докрай, защото когато тя започне да разговаря с мен, аз виждам всичко онова, което не можах да постигна и което не можах да бъда. И се чувствам горда като жена и като родител“, категорична е Мария.

И ако част от зрителите не одобриха начина, по който Мария отказа да изпълни мисията си при елиминациите, то други подкрепиха звездата за това, че се показа като жена, която си знае цената и успя да превърти играта на Големия брат. За първи път бе отказана мисия по хитър начин, който не ощети общото благо на съквартирантите й. Още преди да е чула своята, но пък наясно с наградния благотворителен фонд от 1 000 лв., който, ако изпълни мисията, ще бъде дарен на хора в неравностойно положение, Мария предложи да даде от себе си 3000 лв., вместо брадърските 1 000, и да не изпълни каквото се изисква от нея.
Сделката бе приета от Големия брат, а попитана дали от суета е направила този жест, Мария  призна, че иска да бъде добър пример за дъщеря си и за всички подрастващи, и вместо да се съблича или да се прави на клоун срещу 1 000 лева, е преценила, че е по-добре наистина да допринесе с нещо по-полезно за каузата.

“Аз си нося моето достойнство, не егото, а достойнството“, категорична бе Мария в откровен разговор пред своите съквартиранти.

фотограф: Георги Малев

 

КАТЕГОРИИ