Мария и Магдалена Филатови с “Елено моме” за празника

Мария и Магдалена Филатови с “Елено моме” за празника

Мария и Магдалена Филатови изненадаха приятно имениците за празника на Светите равноапостоли Константин и Елена. В официалния YouTube канал на телевизия “Планета Фолк” - Planeta Folk Official те представиха най-новата си песен и видеоклип със заглавие “Елено моме”. Музиката е на Георги Вардев, текстът е на Катя Кирянова, а аранжиментът е направен от Ангел Ефтимов.
2

“Много сме щастливи, че точно в навечерието на светлия християнски празник, на който почитаме Светите равноапостоли Константин и Елена се състоя премиерата на най-новата ни песен “Елено моме”. Тя ни грабна от първо слушане със запомнящата се мелодия и веднага решихме да я запишем.”, споделят двете близначки.

Видеоклипът е реализиран в красивата атмосфера на архитектурен комплекс край Мелник, като специално участие в него вземат танцьорите от Ансамбъл за Народни песни и танци “Никола Вапцаров” - Сандански с ръководител Гергана Костадинова. Режисьор на лентата е Радослав Георгиев, а зрителите на телевизия “Планета Фолк” вече могат да и се наслаждават на воля.

КАТЕГОРИИ