Мария и Магдалена Филатови влюбени в живота

Мария и Магдалена Филатови влюбени в живота

Най-новата фолклорна мелодия в репертоара на сестрите-близначки Мария и Магдалена Филатови е със заглавие “Животе мой”. Тя е по музика на композитора Димитър Динев, текстът е на Магдалена Филатова и техния брат Богдан Филатов, а аранжиментът е направен от Светослав Лобошки. Режисьор на видеоклипа и този път е Радослав Георгиев.

“Скъпи приятели, представяме ви най-новата ни песен “Животе мой”! Това е песен за неповторимостта на всеки един миг от живота, бързото препускане на времето, което не чака и не може да бъде спряно по никакъв начин.”, развълнувано се обърнаха към почитателите си Мария и Магдалена Филатови.

2
Фолклорните изпълнителки не крият, че мелодията на песента ги е грабнала още при първо слушане и почти веднага е дошла идеята и за текста.

“Тази песен е за най-истинските моменти от живота на човека, които се помнят и остават завинаги в сърцето. За моментите, когато си заедно с хората, които обичаш и споделяш с тях своята радост и тъга. Когато вдигаш наздравици за живота и за младостта, и за красотата на мига, за приятелството и за споделеното щастие.”

Новата 2024 година Мария и Магдалена Филатови ще посрещнат в село Орешак край Троян. За празничната нощ те са подготвили пъстра музикална програма, в която ще присъства и новата им песен “Животе мой”.

КАТЕГОРИИ