Мария: Научих се да харесвам себе си

Мария: Научих се да харесвам себе си

Тази седмица в “Автограф” гостува Мария. В месеца на любовта певицата споделя, че се чувства постоянно влюбена, а напоследък ненормалната динамика в живота я кара да обича още повече всичко онова, което прави.

“Освен в половинката ми, съм влюбена и в работата ми, в живота като цяло, в онова, за което се боря, в онова, което постигам.”


Певицата споделя емоции и впечатления от участието си в риалитито “Черешката на тортата”, където я видяхме миналата седмица да се изявява като домакиня.

“Аз дадох ясна заявка, че не влизам състезателно в играта. За мен това предаване беше по-скоро едно невероятно приятелско изживяване. Така го приех аз, а не като състезателна среда. Участниците бяха много интересни като хора, много сладки и различни. Всички се постараха много. Надявам се, че това запознанство и тези няколко дни, които изкарахме заедно, ще дадат възможност за някакво приятелство във времето, защото на мен категорично ми липсват, надявам се и аз на тях,” казва певицата.


Месец след своя рожден ден, Мария прави равносметка на свършеното до момента и споделя пред водещата Галя Димитрова, че пътят, който е извървяла, не е малък. Има много неща, за които мечтае все още и постоянно си поставя нови цели.

“Имам дъщеря на осем години и половина, която е в трети клас и е една от най-добрите ученички в училището. Горда съм с нейното поведение, което означава, че си върша добре работата като родител на този етап. Състезателна съм с новото поколение певици и на този етап да не звучи нескромно, но имам много участия, което ми дава една сигурност, че съм конкурентна и се движа в правилната посока. Така че, ето това не е малко. А всичко това храни моята амбиция да продължа да работя, моята мотивация към всяко едно нещо, което правя, дори и това - да съм изключително самокритична. Но не в оная лудост, в която бях едно време, а по-умерено, защото вече живея в една хармония със самата себе си. Научих се да харесвам себе си, нямам някакви полюсни болезнени състояния. Като че ли намерих на везната правилното място и от двете страни, и сега балансирам и живея добре, и се чувствам добре в кожата си”, разкрива Мария.


Певицата казва, че в момента е вложила цялата си енергия в работата. Постоянно ни изненадва с нови снимки и подготвя интересни фотосесии. Напълно е готова за пролетта и летния сезон.

“Ще избухна пак. Имам няколко проекта, които не се конкурират по между си и това е предизвикателството да ги пусна заедно или поне с малка разлика. Едната песен ще следва линията на “Да ти дам ли малко”, а другата ще бъде един проект, който е малко по-различен. Той по-скоро ще ни върне във времето, в което следях поп линията. Ще провокирам и себе си, и публиката”, казва още Мария в “Автограф“.

КАТЕГОРИИ