Мария: Нямам търпение да се срещна с българите в Лондон

Мария: Нямам търпение да се срещна с българите в Лондон

Изключително емоционална среща предстои за една от звездите на телевизия “Планета” броени дни след големия концерт на музикалната медия в зала “Арена Армеец”. След повече от 5 години, в които не е гостувала във Великобритания, Мария отново се завръща на Острова, за една незабравима музикална вечер. Датата е 25 ноември, а мястото - българският ресторант Уникат-2.

“След повече от 5 години ще имам удоволствието да ви видя❤️! Нямам търпение за срещата ни с вас”, призна певицата в свой пост в социалната мрежа и не скри, че тази вечер ще бъде специална, както за всички гости, така и за самата нея.

С много вълнение тя ще отлети за Лондон, където ще бъде придружавана от балет Fame. Това е сигурен знак, че градусът на настроението ще бъде още по-висок, а изненадите – много.
Мария се надява да й остане време и за една приятна разходка сред красивите места в английската столица.
Преди това звездата ще зарадва с хитовете си и нашите сънародници тук, в България. На 17 ноември тя ще пее в Търговище, на 18-ти в Бургас, а на 19-ти в Перник. Кулминацията обаче ще бъде музикалната й изява с Дани Милев Бенд в зала “Арена Армеец” на 22 ноември, когато телевизия “Планета” празнува своя 15 рожден ден с голям концерт-спектакъл.

КАТЕГОРИИ