Мария: Все любов ме отвежда в Дубай

Мария: Все любов ме отвежда в Дубай

Тази седмица в “Автограф” гостува Мария, която въпреки че напусна къщата на Vip Brother по свое собствено желание, се превърна в една от най-интересните и най-коментирани звезди вътре в нея. В “Автограф” певицата разказва, че и преди това е получавала покани за участие в това риалити, но е преценила, че това предизвикателство е удачно тогава, когато човекът до теб е съгласен с твоите налудничави идеи и желания.

“На по-ранен етап не намерих съмишленик, подходящ за тази идея и затова се възползвах чак сега. Не съжалявам, защото сега влязох напълно подготвена, така че мисля, че нещата се случват винаги, когато трябва да се случат. Много беше хубаво това предизвикателство. Аз напълно разкрих себе си. Показах се такава, каквато ставах от сън, нямаше пози, нямаше гримове. Искаше ми се да ме видят по пижама, по халат, с очилцата, такава, каквато съм. Смятам, че намерих още много любов, от която да се възползвам.”


Мария е разбрала, че този социален експеримент не е за всеки. Казва, че е влезнала в къщата много положително настроена, предразположена към предизвикателството и може би затова й е било така леко.

“Аз не обичам скандалите, но съм човек, който категорично застава зад думите си и си отстоява позицията и може би тази твърдост на характера ми помага в моята работа и в живота като родител. Общо взето не са ми приятни ситуации, в които трябва да защитавам позицията си, но смятам, че е редно. Приемам като слабост човек да си премълчава и да се спотайва по ъглите.”


С участието си в риалити формата Мария смята, че като един солиден изпълнител и представител на поп-фолка, е поставила жанра на една позиция, на която той заслужава. Според нея е редно хората да разберат, че поп-фолк изпълнителките не са само хубави дами с висококачествени продукти. Човек би могъл да ги асоциира и с речник, и със знания, и с поведение и характер.

“Така че който ме е харесвал, ще продължи да ме харесва. Който не ме е харесвал, пак ще намери поводи да не ме харесва. Моята идея не беше да променям мнението на онези, които не ме харесват. По-скоро бих казала, те не ме и касаят.”


Наскоро Мария се завърна от поредното си пътешествие до Дубай. Певицата издава пред водещата Галя Димитрова, че отново любов я е отвела там.

“Това е между другото седемнадесетият път, в който ходя в Дубай. С бащата на Марая много обичахме това място и дори там получих и годежния си пръстен. Така че за мен това е едно уникално място. Сега го погледнах през съвсем различен поглед, благодарение на моята любов и трябва да ти кажа, че много ми хареса. Пожелавам си да сме живи и здрави и все така да е, защото това, което той може да ми даде, вероятно никой друг не може, може и да няма други такива мъже. Все любов ме отвежда в Дубай. Да не взема да се омъжа трети път”, казва Мария на шега и веднага подчертава, че няма такива планове засега, освен ако не я изненадат.


Предпочита да има връзка с новата си любов като гаджета, така й е най-добре.

“Но всичко е любов, знам ли? То такава палава история е тоя мой живот..., че смятам като стана на 45, да напиша книга за това. Но като цяло не бих изживяла живота си по друг начин, ако имах възможност и не бих променила нищо. За хубаво или за лошо всичко ми се е случвало така, че да ме поучи, да имам наслада, и да си поплача, и да се усмихвам. В края на краищата приемам всяко едно нещо като предизвикателство и се надявам този цикъл на шест години да го приключа рано или късно”, казва още Мария в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ