Мария: Всяка следваща любов е по-силна

Мария: Всяка следваща любов е по-силна

Певицата разказва истината от първо лице за раздялата със съпруга й Християн Гущеров.

“Някъде се разминахме. Нещо се случи. Може би твърде дългата пауза, която предприех спрямо пеенето. След това динамиката, срещите с повече хора, ми върнаха интереса към живота, към приятелите. Твърде много лишения поставях за самата себе си като човек, за да пазя и да обгрижвам нашия свят. А и два поредни брака един след друг ми дойдоха като задушаване в един момент. Все едно някой те е хванал за врата и само иска, иска, иска. Накрая вече нищо не остана.”

Сега певицата си дава сметка, че не трябва да поставя такъв грешен модел за началото на една връзка. Защото в началото влюбените винаги са си себедостатъчни, винаги имат нужда от това да бъдат само двамата, да консумират себе си чисто физически, и като емоция, и като време, искаш всичко да дадеш и всичко да вземеш. Но този период трябва да бъде балансиран и човек не трябва да прекъсва връзката си с приятелите и със света.

Мария разказва, че в резултат на това ограничаване е изстинала към съпруга си и в един момент й се е приискало да си поживее, да излиза с приятелки, да отиде на дамско парти, да си говорят чисто женски неща.

“Докато бях с Християн не можех да правя това. Никога не съм имала това право или тази възможност. Нормалните хора го правят, за да може вечер да има какво да си споделят с любимия човек. Всеки трябва да има своето време, иначе в един момент от това задушаване идва краят. Това е моето мнение. Говоря за моята връзка и за моето усещане на нещата.”

Пред водещата Галя Димитрова певицата разкрива, че до този момент по-хубаво лято от това, което вече е на път да измине, не е имала. С нетърпение очаква есента. Толкова свободна като душа, в такава хармония – чисто физически и вътре в нея, не е била никога, както и с толкова много усмихнати и позитивни хора около себе си също.

“Времето лети наистина много бързо и единствено нашите постижения говорят за изминалото време. Лошите неща се забравят, а и да си призная от толкова много емоции, нямах и време да размишлявам върху това нещо. Супер готино ми беше и се надявам, че тепърва ми предстоят още по-хубави неща. Само да сме живи и здрави. Винаги съм била оптимистично настроена и вярвам, че всяка следваща любов е по-силна. Като че ли ги умея тези неща, така че нямам съмнения по отношение на бъдещето. Стъпила съм здраво на земята, работя, щастлива съм много в личен план, чувствам се сигурна, обичана и ми е добре.”

В “Автограф” певицата разказва как е минал рождения ден на дъщеря й Марая. Откакто е на девет години, я чувства като голямо момиче и с усмивка споделя, че категорично трябва да се замисли и за второ дете.

“Така че и на бебето ще му дойде времето. В момента съм в разгара на силите и мисля, че ще мога да се реализирам на този фронт още веднъж поне”, казва още Мария в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ