Мария: Благодаря Ви за хубавите думи. Обичам Ви!

Мария: Благодаря Ви за хубавите думи. Обичам Ви!
Слушай в Стрийминг Платформите

“Ще те побъркам” е заглавието на песента, която Мария избра за своето завръщане на музикалната сцена. В разгара на Лято 2022 певицата представи своя нов видеоклип и с него даде заявка за летен хит. Песента е създадена от Криско -музика, текст и аранжимент, в колаборация с Росен Йосифов – Snowmuzic. Режисьор на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси.

“Браво, Мария, добре дошла отново… Както винаги брутална - много харесвам Мария… Супер завръщане. А щом и Криско има пръст, значи песента ще е хит… 22 години на поп-фолк сцената - доказан изпълнител и модна икона. Тя е просто Мария! Страхотен стайлинг, поздравления за хубавия клип… Уникална песен… Толкова настроение носи и буквално те кара да я слушаш отново и отново… Pesma je super…”, избухнаха буквално почитателите на Мария.

2
Самата певица също им благодари за милите думи и за това, че вярват в нея и харесват всичко, което прави. Мария винаги е разчитала на верните си фенове, които вече 22 години са с нея и непрестанно я подкрепят. Макар и в последно време срещите с тях в нощните клубове да са редки, те остават верни последователи на изпълнителката и социалните й профили. Точно заради тези свои фенове Мария е истински щастлива.

КАТЕГОРИИ