Мария – гола, секси и гореща

Мария – гола, секси и гореща

Мария нагорещи фантазиите на своите фенове до червено с последните снимки, които пусна в официалните си профили в социалните мрежи, на които е гола и много гореща. Певицата позира само по стотици малки камъни Сваровски, които блещукат като малки светулчици по красивите извивки на перфектното й тяло. Мини-сесията е тагната с кратката, но категорична фраза: “Най-добрата, ето”, както ще се казва новата й песен. Звездата на телевизия “Планета” зарадва своите последователи и с кратко видео, където се вижда как гримьорът Борислав Соколов – Бони с много търпение превръща своя известен модел в произведение на изкуството.

По всичко изглежда, че и в новото си видео, Мария няма да направи компромис с това, което създава, както заяви самата тя в последното си интервю в предаването “Автограф”.

“Смятам, че всеки един от моя екип е най-добър в това, което прави. Не влияя на музиката и текста, защото в противен случай се получава една и съща Мария, а все пак аз съм 19 години и половина на сцената на “Пайнер”. На този етап от времето съм се върнала към характерния, мелодичен поп-фолк. Върнахме се там, откъдето започнахме, което е хубаво. Направих го, защото моите фенове ми пишеха, че им липсват старите песни.”

Така че остава само да гадаем с какво ще ни изненада Мария в разгара на лятото. Предвид нейният “палав” вкус, със сигурност предстои нещо секси и вълнуващо, както само тя умее.

снимки: Георги Малев

КАТЕГОРИИ