Мария и Магдалена Филатови празнуват с тортите на мама

Мария и Магдалена Филатови празнуват с тортите на мама

Днес в семейството на Мария и Магдалена Филатови е двоен празник, защото близначките са рожденички. Те споделиха пред www.planeta.tv, че тази година ще бъдат у дома, в компанията на близки и приятели. Най-хубавият подарък за сестрите, както винаги, са любимите им домашно приготвени и много вкусни шоколадови торти на тяхната майка. По традиция на празничната трапеза винаги има и точена баница, на която може да завиди и най-изкусния майстор-хлебар.

Мария и Магдалена Филатови с нетърпение очакват настъпването на лятото. Тогава смятат да реализират новите си музикални проекти, които подготвят с много любов и силно се надяват те да достигнат до сърцата на меломаните.

“През летния сезон, освен почивка и работа по нови песни, едната от нас трябва да завърши своята десертация, а за рождения си ден си пожелаваме на първо място да сме живи и здрави, винаги заобиколени от любими хора и приятели, както и заредени с хъс за преследване на набелязаните цели”, откровени са сестрите.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Мария и Магдалена Филатови с пожелания за здраве и много професионални успехи!

КАТЕГОРИИ