Мария и Магдалена Филатови представиха “Ех, любов“ на специален ден

Мария и Магдалена Филатови представиха “Ех, любов“ на специален ден
Слушай в Стрийминг Платформите

“Ех, любов” е най-новото заглавие, което Мария и Магдалена Филатови представиха в официалния канал Planeta Folk Official в YouTube и в ефира на телевизия “Планета Фолк”. Песента е авторска, по музика и текст на Теофил Гешев, а аранжиментът е създаден от Димитър Динев.

“Тази красива мелодия ни грабна още от първо слушане и сме много щастливи, че имахме възможността да я изпълним и да я представим на нашите почитатели. Заснехме я в красива местност край Благоевград, а режисьор на видеото е Радослав Георгиев“, разкриват певиците пред planeta.tv.

Те споделят, че още преди заснемането на видеоклип към песента, тя често е била неделима част от тяхната концертна програма, дори много често са я предпочитали за да открият своите концертни изяви.

“Още една хубава песен, с красиво изпълнение, прекрасни сте!“ – коментират и почитателите на Мария и Магдалена Филатови появата на новия им проект.

Изпълнителките са особено щастливи от хубавите отзиви на публиката, а също така и че са успели да представят “Ех, любов“ в деня, когато техният брат е бил рожденик.

“Това направи празника в семейството ни още по прекрасен и специален“, откровени са Мария и Магдалена Филатови.

Прекрасните природни гледки в клипа засилват въздействието на романтичната мелодия. Звездите на музикална компания “Пайнер“ отново са очарователни в лентата, като за стилната си визия се довериха на гримьора Борислав Соколов - Бони.

 

КАТЕГОРИИ