Мария и Магдалена Филатови с хубава новина за феновете на рождения си ден

Мария и Магдалена Филатови с хубава новина за феновете на рождения си ден

На днешната дата – 5 юни своя рожден ден празнуват Мария и Магдалена Филатови. Двете близначки се радват на вниманието на приятели, колеги и почитатели още от първите часове на своя празник, а пожеланията за много здраве и успех са многобройни. Самите те днес си пожелават най-вече да са здрави и да имат хъс и сили да следват мечтите си. Да се разбират все така добре и да продължават да създават хубава музика, с която да радват почитателите си. А хубавата новина, която днес можем да издадем е, че новите предложения от талантливите изпълнителки няма да закъснеят - те вече са готови с 4 фолклорни мелодии, три от които авторски и една от Пиринския край. През лятото Мария и Магдалена Филатови са планирали да реализират и видеоклипове на песните. В професионалните си планове за предстоящите месеци двете дами са включили и поп-фолк проект, с който пък да зарадват почитателите си в този жанр.
Днес певиците ще празнуват в тесен семеен кръг в заведение в Благоевград, където ще вдигнат наздравица за късмет през новата си лична година.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Мария и Магдалена Филатови с пожелание за безброй щастливи мигове и още много успехи на музикалната сцена!

КАТЕГОРИИ