Мария и Магдалена Филатови заснеха любимата си песен

Мария и Магдалена Филатови заснеха любимата си песен

В ефира на телевизия “Планета Фолк” премиера направи най-новият видеоклип на близначките Мария и Магдалена Филатови – “Залюбих, мамо, три моми”. Фолклорният дует поднася популярната народна песен с нов и интересен аранжимент на композитора Димитър Динев. Сестрите споделят пред www.planeta.tv, че това е първата народна песен, която записват още като деца и неслучайно тя дава заглавие на първия им самостоятелен албум – “Залюбих, мамо”.

Това е и една от любимите песни на Мария и Магдалена Филатови и винаги, когато я изпълняват пред публика, тя се възприема възторжено и с бурни аплодисменти. Точно затова певиците са се опитали да предадат това настроение и във видеореализацията на песента. В лентата сестри Филатови, освен гласови данни, показват и артистични заложби.

За да пресъздадат персонажите от сюжета на песента, Мария и Магдалена сменят по три живописни носии. Кадрите на “Залюбих, мамо, три моми” са заснети в старинния квартал “Вароша” в Благоевград, едно от любимите места на сестрите.

КАТЕГОРИИ