Мария и Магдалена в дуел “За една любов”

Мария и Магдалена в дуел “За една любов”

Преди броени часове в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube се състоя премиерата на най-новия поп-фолк проект на близначките Мария и Магдалена. Песента е със заглавие “За една любов” и е по музика на едната половинка от дуета - Магдалена, текстът е на Богдан Филатов, а аранжиментът е на Светослав Лобошки. Феновете оцениха мелодията с множество положителни коментари и лайкове:

“Тази песен заслужава да стане тотален хит!”, “Неочаквано, страхотна песен. Да продължават да ни радват с такива поп-фолк парчета! Успех!”

“Песента ме върна 15 години назад. Настръхнах от мелодията, гласовете, текста... Браво!”, “Е, това е хубава песен, точно нещо такова ми се слушаше! Поп-фолка има нужда от повече такива песни!”

Режисьорът Йордан Петков е заложил на динамичен и завладяващ сюжет. Специално участие в клипа има Александър Симов, който е професионален модел в “X Model Group”. Във видеото Мария и Магдалена сменят няколко романтични визии, които подхождат на настроението на песента. За грима те се довериха на Борислав Соколов - Бони, а за косите – на Емилио Стефано.

КАТЕГОРИИ