Мария избра остров Корфу за клипа “С мен”

Мария избра остров Корфу за клипа “С мен”
Слушай в Стрийминг Платформите

Мария е певицата, която предпочита да снима своите видеоклипове на красиви кътчета по света. Музикалните ленти успяват да предадат на зрителя атмосферата на избраните дестинации. Поредното доказателство се нарича “С мен”, а гръцкият остров Корфу този път бе домакин на екипа на телевизия “Планета”. Видеото получи своята премиера в официалния канал PlanetaOfficial и в ефира на телевизиите с марката “Планета” и бе посрещнат много добре от зрителите.

“Доста различно парче, свеж въздух в поп-фолка! Музиката е брутална, браво на Калин Димитров. Мария е супер красива и артистична във видеото. Колкото до текста – да, странен е, но пък ми харесва и се забива в главата.”, “От дълго време не съм се впечатлявала така от песен. По мое мнение е уникална.”, “Най-накрая страхотна песен. Текст, музика, клип, всичко е 6.”, “Браво, Мария! Поздравления на теб и на “Пайнер” за тази хубава песен!”


Музиката и аранжиментът на песента “С мен” са на Калин Димитров, а текстът е дело на Петя Радева. За своята безупречна визия Мария се довери на Цецо Андреев /грим/ и Момчил Спасов /коси/. Певицата е заложила на изчистен, секси стайлинг, напълно в синхрон с красивия морския пейзаж. Режисьор и оператор на клипа е Николай Скерлев, а по време на снимките Виктория Сиракова засне и ексклузивна фотосесия.
“С мен” ще получи и своя лайв премиера на клубната сцена още тази събота. Мария е специален музикален гост в своя любим град, Пловдив.

снимки: Виктория Сиракова

КАТЕГОРИИ