Мария изпраща 2018-та с “Моето момче“

Мария изпраща 2018-та с “Моето момче“

В последните дни на годината Мария подари на своите многобройни почитатели нов видеоклип. Той е озаглавен “Моето момче“, а премиерата му бе дългоочаквана, защото звездата на телевизия “Планета“ подгря мрежата с есклузивни кадри от лентата още преди дни. От днес “Моето момче“ вече може да откриете в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial, където набира все по-голяма популярност. Феновете на Мария вече споделят и своите оценки за новото предложение:

“Проектът е силен и ще се слуша!“, “Браво на Мария и екипа. Видеото е 6+, а песента гърми...“, “Мария спирачки няма, дано и през новата година да е така!“, “Отново стил, класа и визия - всичко ТОП! Само хитове, браво Мария!“, “Музиката е доста зарибяваща. Поп-фолкът се завърна вече“.

Зрителите са категорични, че Мария и екипът са се постарали да създадат проект на световно ниво, който привлича вниманието с качество, стил и оригиналност. Сексспил, новаторство и бунтарство пък струят от визията на изпълнителката, която отново е в крак с актуалните модни тенденции и залага на модели от най-новата колекция на Ermano Scervino.
Гримът е на Кирил Чалъков, а косите на Милена Димитрова – Фифи. За музиката и аранжиментът на “Моето момче“ Мария се довери на Радомир Кишев, а автор на текста е Петя Радева. С премиерата на клипа бе представена и оригинална фотосесия, дело на фотографа Георги Малев.

КАТЕГОРИИ