Мария открива Сезона на греха с дует

Мария открива Сезона на греха с дует
Слушай в Стрийминг Платформите

Все по-осезателно приближаваме към най-щурия сезон, изпълнен със слънце, море, пътешествия и нови горещи емоции. Мария също е подвластна на изкушението лято и реши да даде тон на най-яките партита с новото си музикално предложение “В сезона на греха” в дует с Тони Стораро. Песента направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial в началото на уикенда, а към днешна дата видеото заема 4-та позиция в българския трендинг в YouTube. Положителните коментари също показват, че новият звезден дует е уцелил право в десятката музикалните вкусове пост коронавирус и всички са зажаднели за клубни партита и танци:

“Супер хит, както винаги! Много ми харесва... Това вече е истински поп-фолк! Без рапиране и аутотюн! Браво! Ще гърми... Песента е супер, ще се раздаваме много на нея... Този път Мария уцели право в десятката! Хит... Вече официално открихме сезона, става за ударно разбиване и така дискотеките ще гърмят в нощта!”


Музиката на песента “В сезона на греха” е на Витко Щерев, автор на текста е Мариета Ангелова, а аранжиментът е на Тони Стораро. Николай Скерлев е режисьор и сценарист на видеоклипа, който е със специалното участие на “Trymaх оркестър”. За своята визия в лентата Мария залага на партньорството си със стилиста Стоян Стоянски, гримьора Цецо Андреев и фризьора Момчил Спасов. По време на снимките звездата на телевизия “Планета” засне и ексклузивна фотосесия с Теди Грозданов в известен пловдивски клуб, където е локацията на видеото.

КАТЕГОРИИ