Мария: Подготвила съм микс от любими песни за концерта

Мария: Подготвила съм микс от любими песни за концерта

По-малко от месец остава до концерта “17 години телевизия “Планета“, който ще събере почитателите на поп фолка в зала “Арена Армеец“ в началото на декември. Меломаните вече са нетърпеливи за подробности около представянето на любимите си изпълнители, а сред първите, които открехват завесата е Мария:

“На 4-ти ще е най-интересното събитие, което ще се случи през декември. Подготвила съм микс от любими песни. Готова съм с него още от миналия месец, както със стайлинга ми и със сценографията“, споделя певицата.

Мария е категорична, че детайлите ще запази в тайна, за да има изненада за тези, които ще бъдат в залата. От ефира на телевизия “Планета“ тя кани феновете да споделят с нея и колегите й тази незабравима и изпълнена с хубави емоции музикална вечер. Звездата си припомня с вълнение и за предишните спектакли, в които е успяла да се представи на ниво и дори да надмине очакванията на онези, които я харесват. Затова тази година отново е положила усилия и труд да предложи нещо още по-интригуващо.
Мария е щастлива, че актуалната й песен “Кажи й“ е докоснала меломаните и по време на нейните лайв участия в момента е предпочитана от публиката пред емблематични нейни хитове:

“За мен самата тази песен е мега любима. Това е едно уникално парче, на което виждам, че в момента се радват много повече, отколкото на големи хитове и бързи парчета. “Кажи й“ и като музика е феноменална, и текста е много як, а аз съм я изпяла с цялото ми сърце и с целия ми глас“, споделя още Мария.

 

КАТЕГОРИИ