Мария с първи проект на руски език

Мария с първи проект на руски език
Слушай в Стрийминг Платформите

Типично в свой стил, Мария започна поредицата от изненади, посветени на нейната 20-годишнина на музикалната сцена. Премиера в официалния канал PlanetaOfficial направи “Мы кричим”, която е в дует с руския идол Рамбл. Двамата записаха песента в космополитния град Истанбул през декември и побързаха да зарадват своите почитатели с ефектно Slideshow.

“Интересно... Хванала е трендинг вълната на руските песни. Браво!”, “Страхотна песен! Поздравления!”, “Браво, Мария, супер си! Песента е топ, текстът е уникален и съм сигурна ,че ще се забележи в Русия.”, “Поредният различен проект, радвам се, че този път е на руски”, пишат меломаните.



Музиката, текстът и аранжиментът на “Мы кричим” са на Руслан Мурадов – Рамбл, а режисьор и оператор на видеопредставянето е Виктория Сиракова.
Междувременно звездата на телевизия “Планета” се подготвя за официалното отбелязване на своя творчески юбилей, което ще се състои на 23 януари в Theatro Club в София.

“Не усетих как от онова малко момиче на 18, вече съм на 38, родител с една доста сериозна професия и кариера. И какво ми остава? Да си пожелая да съм здрава и да се наслаждавам на всичко това, което ми се случва”, казва Мария в “Автограф”, където новата й песен получи телевизионна премиера.

КАТЕГОРИИ