Мария снима нов видеоклип на песен от Кости през март

Мария снима нов видеоклип на песен от Кости през март

При последното си гостуване в ефира на телевизия “Планета“ Мария разкри, че в началото на месец март й предстоят снимки на нов видеоклип. За предстоящия сингъл изпълнителката издава, че е на Кости Йонита, с когото отдавна не са работили заедно. Признава, че той е написал за нея нещо много модерно, което веднага й е харесало. Текстът пък е създаден от Тина Денчева и също е доста интересен.

“Като цяло проектът ще бъде различен. На 4-ти март ще работя с Bashmotion по заснемането. Клипът ще е мащабен, ще бъде реализиран в рамките на 2 дни и в него ще вземат участие и други лица“, издава Мария.

Певицата загатва, че има и още една изненада за почитателите си, но за нея предпочита засега да не разкрива много.
Мария признава, че е настроена много състезателно в момента, а човекът, с когото се състезава е тя самата и това, което е направила до момента. Като един от най-продуктивните изпълнители тя не спира да провокира себе си в търсене на най-доброто и водена от желанието си всеки следващ проект да бъде поне едно ниво нагоре.

“Това е нещо, което ми е много важно“, казва Мария.

В личен план тя също държи човекът до нея да се развива, да бъде по-силен от нея и да бъде мъж с главно М. Певицата е откровена, че в момента се чувства прекрасно и е в изключително щастлив период от живота си:

“Всички сме живи и здрави, дъщеря ми ме прави изключително щастлива, задоволява всички мои стремежи и очаквания, защото аз съм си посветила живота на нея, имам любим човек, който ме радва страшно много и ме държи в супер форма. Имам също така много участия, много хора, с които си споделям времето и няма нищо по-хубаво от това“, казва още Мария в “Звездно“.

фотограф: Георги Малев

КАТЕГОРИИ