Мария засне “Моето момче“

Мария засне “Моето момче“

Поредно визуално изкушение за своите многобройни почитатели готви Мария. След новината за предстоящия проект “Моето момче“, посветен на новата любов, сега изпълнителката отново провокира вниманието на феновете си с кадри от снимачната площадка. Публикацията разкрива, че премиерата ще бъде скоро, както и че Мария отново не изневерява на безупречния си усет за стил и естетика. Звездата на телевизия “Планета“ е сред най-продуктивните изпълнители, като за 2018-та това ще бъде нейният пети музикален проект. До момента тя промотира песните “Точно как“, “Чувал ли си за такива“, “Не я познавам тая жена“ и “Кажи й“, които успяха да се откроят и наложат като едни от любимите заглавия на публиката тази година.
Няма съмнение, че и в “Моето момче“ изпълнителката е вложила цялата си енергия, а както тя сама разкри, песента продължава поп-фолк линията, която тя следва напоследък. Авторският екип, работил по новото парче, е композиторът Радомир Кишев и текстописката Петя Радева, а Мария разкри, че за видеореализацията се е доверила на режисьорът Станислав Христов.
За най-запалените фенове на изпълнителката ще разкрием, че още този уикенд могат да видят представянето й в концерта “17 години телевизия “Планета“. Неговата телевизионна премиера е в петък, събота и неделя от 18:00 по “Планета HD” и от 20:00 по “Планета“ ТВ.

КАТЕГОРИИ