Марина Тошич и Димана в любовен триъгълник

Марина Тошич и Димана в любовен триъгълник

Изневяра, страст и любовни трепети владеят Марина Тошич и Димана това лято. Двете певици се забъркаха в интригуващ любовен триъгълник. Вероятно мнозина вече започнаха да правят предположения какво ли се случва в личния живот на изпълнителките, но ние ще ги успокоим, че става въпрос за най-новото видео на звездите. Лентата е към първия съвместен проект на Марина Тошич и Димана, озаглавен “Нека го боли“, а клипът вече може да бъде гледан в PlanetaOfficial и в ефира на телевизия “Планета“. Новината за тази музикална колаборация отдавна провокира вниманието на меломаните, които след премиерата побързаха да изкажат мнението си в мрежата:

“Браво, Марина Тошич и Димана. Вдъхновяваща песен, винаги ще си остане тотален хит“, “Неочаквано добре. Доста готина песен. Много красиви и песента също е супер. Радвам се да чуя красивия глас на Димана. Толкова различен от масовката”, пишат почитателите на изпълнителките.

За видеореализацията на парчето Марина Тошич и Димана застанаха пред камерата на режисьора Йордан Петков, а в кадрите двете са  дръзки, красиви и доста провокативни. За визията си момичетата се довериха, както на собствения си моден усет, така и дизайнерката Диана Кънева. Гримът е на Слави Стоянов, а косите - на Светослав Нейков. “Нека го боли“ е създадена от Боби Павлов /музика и аранживент/ и Петя Радева /текст/.

КАТЕГОРИИ