“Мармалад” на Джордан спечели феновете

“Мармалад” на Джордан спечели феновете

Най-новият видеоклип на Джордан със заглавие “Мармалад” направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial и мигновено спечели симпатиите на меломаните. До момента видеото има над 110 000 преглеждания и по всичко изглежда, че ще намери място в плейлистите на DJ-те за абитуриентските партита, които са в разгара си.

“Джордан няма слабо от 3 години насам, трябва да пуска песни по-често, дано се оцени новата песен. Дует с Емануела ще е топ, трябва да помисли над тази идея!”, “Имаш огромен талант. Страхотна песен, браво!”, “Джордан прави всички на мармалад с гласа си.”

“Не съм по-чалгата, но когато нещо ме грабне, не мога да си изкривя душата. Поздравления за труда и усилията!”, “Браво, Джордан, защото и без да правиш нещо различно, ги разби.”, са само част от многобройните положителни коментари в YouTube.

Композиторът Даниел Ганев стои зад музиката и аранжимента на “Мармалад”, а за текста се погрижиха Александър Попов и Петя Радева. Режисьор на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси, а главната женска роля е поверена на Галина Димитрова. Красавицата вече е партнирала на Джордан в неговия клип “Спирам те”. Танците са поверени на балет “Fame”, които са заложили на оригинални хореографии. Феновете на Джордан ще могат да чуят на живо “Мармалад” още тази седмица в една от хитовите столични дискотеки, където той е специален музикален гост на 24 май.

снимки: Георги Малев

КАТЕГОРИИ