“Машина” е лятното предложение на Илиян

“Машина” е лятното предложение на Илиян

Дългоочакваното лятно предложение на Илиян направи премиера в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube - PlanetaOfficial. То е озаглавено “Машина” и e със специалното участие на N. A. S. O. Лентата е в унисон с купонджийското настроение, което е завладяло всички, а цветни кадри и атрактивни балерини радват окото на зрителя. Илиян също залага на свеж стайлинг и не изневерява на запазения си стил. Това споделят и част от абонатите в портала за видеосподеляне, които побързаха да споделят мнение за проекта:

“Илиянският стил се задава на хоризонта на лято 2019!“, “Тотален хит, ще гърми яко, браво!“, “Когато Илиян пусне хит!!! Мачкайййй!“, “Страшна е, особено началото. Прави повече такива парчета!“, “Това май ще му е сред най-добрите песни в последните години!“, “Евала, Илиянски, това чакахме! Яка песен!“.

Екипът, на който изпълнителят заложи този път е Радомир Кишев и Атанас Георгиев – N.A.S.O /музика и аранжимент/, Петя Радева и Атанас Георгиев – N.A.S.O /текст/, режисьор Людмил Иларионов – Люси и оператор Иван Иванов.

КАТЕГОРИИ