Мъжете в “Пайнер” – хит в Instagram

Мъжете в “Пайнер” – хит в Instagram

Едни от най-харесваните и следвани профили на знаменитости в социалната мрежа Instagram са на певци и певици. Неотдавна Ви направихме съпричастни с интереса на феновете към профилите на жените в “Пайнер”, а днес е ред и мъжете да премерят своите почитатели. Топ 5 PlanetaOfficial тази седмица представя първите петима мъже, събрали най-много почитатели в Instagram.

Лидерското място тук е за Галин с повече от 269 хиляди последователи. Изпълнителят най-често публикува снимки извън сцената – от плажа, фитнес залата и срещите си с приятели. Галин е активен и в секцията story и почти всеки ден изненадва събскрайбърите си с нещо горещо и актуално.

Фики е регистрирал над 230 хиляди последователи и това му отрежда 2-рото място в Топ 5. Напоследък певецът не е много активен в Instagram, защото последният му пост е от годишнината от сватбата и милите думи към съпругата му. Феновете с нетърпение очакват нова снимка или кратък видеоклип от Фики, а ние се надяваме, че това няма да закъснее.

Третата позиция в класацията е за Денис Теофиков и това е съвсем разбираемо. Младият изпълнител е един от най-актуалните в поп-фолка и независимо, че е публикувал само 13 фотоса, абонатите му са 64 700.

Малкият брат Стораро – Емрах това лято също бе много активен в социалната мрежа. Това му донесе и 4-тото място в Топ 5 PlanetaOfficial на най-популярните изпълнители на “Пайнер” в Instagram. Профилът на певеца няколко пъти бе обект на хакерски атаки и се налагаше отново да бъде стартиран от нулата, но към днешна дата абонатите са 46 500 и това може само да радва Емрах.

Първата петица на най-следваните мъже от “Пайнер” в Instagram завършваме с Илиян. 1200 са постовете, които той е публикувал в тази социална медия и това му отрежда първо място по активност. Тези, които следват профила обаче са 42 700 – все верни и очакващи нови снимки фенове.

 

КАТЕГОРИИ