Мъжете в “Пайнер” в надпревара за женските сърца

Мъжете в “Пайнер” в надпревара за женските сърца

Музикалната класация, която телевизионните канали “Планета” и Planeta 4K ще представят тази седмица е с фокус хитовете на мъжете-изпълнители в “Пайнер” през 2020 година. Ако погледнем плейлиста на видеоклиповете, появили се през миналата година, ще открием, че много хубави песни са представени точно от по-силната половина. Но ние няма да мерим сили в спортната зала или фитнеса, а в рейтинга, определен от гледаемостта на музикалните ленти в официалния ни YouTube-канал - PlanetaOfficial. Първото място, според интереса на зрителите, е за една млада надежда на българската музика – Емрах. “Предишното момче” с право застава на лидерското място със своите 6 751 358 гледания през 2020 година. Даниел Ганев е автор на музиката и аранжимента на тези песен, а текстът е написан от Мариета Ангелова. В Топ 5 PlanetaOfficial на хитовете, изпяти от мъже през отминалата година Емрах участва и с още една своя песен – 4-то място за “Ангажименти”.

В мъжката ни класация за най-гледани видеоклипове, направили премиера през 2020 година влизат още три обичани и популярни имена в поп-фолка. Второто място зрителите са отредили за Илиян и клипа на “24/ 7”, Галин и песента му “Дилема” са под номер 3, а първата петица завършва Джордан с “Мерцедес”.
Ако сте пропуснали да гледате класацията Топ 5 PlanetaOfficial по телевизия “Планета”, то може да направите това в програмата на телевизия Planeta 4K или в YouTube-канала – PlanetaTV Official.

 

КАТЕГОРИИ