Me Gusta - скоро от Галин

Me Gusta - скоро от Галин

Тази седмица екипът на “Звездно“ ни отвежда в един от най-гостоприемните и красиви български градове – Благоевград. Предаването бе част от едно горещо поп фолк парти, където не кой да е, а Царя на купона – Галин, бе звездата на вечерта. Изпълнителят е сред фаворитите на публиката, която не скри, че е в клуба, за да се забавлява с Галин и неговите хитове. Самият той призна, че е в страхотно настроение и всеки път се радва, когато гостува в Благоевград, защото там винаги го очаква среща със симпатични, млади хора.

“Имам най-яката професия. Радвам се, че е така. Имам много специално отношение към учениците и студентите, и съм особено щастлив, че те основно са моя таргет и слушат моята музика“, разкри певецът пред водещата Петя Костуркова.

Той не крие, че освен най-важното – хитовете, един изпълнител трябва да се раздава от душа и сърце за публиката. Самият той се старае да прави това винаги, а спортът е едно от нещата, които му помагат да е в добра кондиция.
Галин издава и една голяма новина за многобройните си почитатели:

“Направих си много яка почивка, върнах се зареден и веднага след това записах демо на ново парче – Me Gusta. Испанско заглавие съм избрал, защото имам особен сантимент към испанския език. Имах период от няколко месеца, които се чувствах по-изтощен, защото от няколко години давам максимума от себе си, но в момента се връщам с нови сили“, издава изпълнителят.

По отношение на новия си проект той допълва, че има планове да го представи през октомври, но на първо време му предстои да заснеме видеоклип. Издава, че предстои едно много различно парче, на границата на стиловете – нещо, което правят и в поп музиката в момента според него.

“Вървим си към това, че всичко си става едно, стилът ще бъде един в България“, кагегоричен е Галин пред камерата на “Звездно“.

КАТЕГОРИИ