Международна Нова Година за Соня Немска и Милко Калайджиев

Международна Нова Година за Соня Немска и Милко Калайджиев

Соня Немска и Милко Калайджиев са двамата изпълнители, които посрещнаха Новата 2017-та година със своите почитатели зад граница. Соня Немска бе специален гост на бляскаво Новогодишно парти в белгийската столица. Певицата е изключително щастлива, че точно Брюксел даде старт на нейната музикална 2017-та година. Много емоции, хубава музика и танци съпътстваха концертното участие на звездата на телевизия “Планета”.

Соня Немска си подари още няколко дни в Брюксел, за да може да се наслади пълноценно на прекрасната празнична атмосфера с аромат на греяно вино и канела. Тя побърза да направи съпричастни със своите емоции и почитателите си в социалната мрежа, публикувайки снимки от своята белгийска мини-ваканция.

Милко Калайджиев е другият изпълнител от музикална компания “Пайнер”, който посрещна Новата година в чужбина. Певецът бе в центъра на купона на едно щуро парти в Мадрид, което ще се помни дълго от всички присъстващи. Типично в негов стил, Милко Калайджиев нажежава страстите в Новогодишната нощ със своите горещи парчета със закачливи текстове. За Милко Калайджиев тази Нова година е на късмет и искрено вярва, че ще му донесе още много прекрасни моменти, споделени с близки и приятели. 

снимки: Don Comidon, личен архив

КАТЕГОРИИ