Международно признание за “Болка моя“ на Цветелина Янева

Международно признание за “Болка моя“ на Цветелина Янева

Свежо, лятно настроение и много красота предлага най-новият видеоклип на Цветелина Янева “Болка моя“. Певицата поднесе своята музикална изненада за почитателите на 6 юни, когато Православният свят почита Възнесение Господне. Хубавият празник донесе и хубави емоции за изпълнителката, защото още първите отзиви за “Болка моя“ дават заявка, че песента ще се превърне в едно от любимите заглавия на феновете през 2019 година.

“Браво, Цвети, уникална песен и много свежа за лятото, поздравления!“, “При Цвети няма слабо. Личи си, че се е постарала, дано се оцени“, “Много красива жена, много красив проект. Успех!“, “Това е ХИТА“, “Много яко парче, тъкмо за лятото“, “Страхотна песен, видеото е уникално, а Цветелина Янева е изключително красива“, пишат меломаните.

Нещо повече – лентата получи и международно признание, защото голяма част от коментарите и суперлативите идват от фенове в Македония, Гърция, Босна и Херцеговина, Черна гора, САЩ, Русия, Испания, Сърбия и др.

Лентата е заснета в провинция Аликанте в Испания, а голяма част от кадрите са реализирани в La Muralla Roja (”Червената стена”), един от шедьоврите на испанския архитект Рикардо Бофил, известен със смелите си съчетания на нови материали, характерни за постмодернизма. Визията на Цветелина Янева е изцяло на Шанел, а заслуга за стайлинга й отново има Добромир Киряков. Екипът, реализирал видеоклипа е международен – режисьор и сценарист е Salih Sali, а оператор е Bruno Amaral. Автори на “Болка моя“ са композиторът Даниел Ганев и текстописците Анастасия Мавродиева и Росен Димитров.

КАТЕГОРИИ