Меломаните харесаха “Казна” на Роксана и Vanja Lakatoš от първо слушане

Меломаните харесаха “Казна” на Роксана и Vanja Lakatoš от първо слушане
Слушай в Стрийминг Платформите

Един от големите хитове на 2019-та, “Спомени“ на Роксана, се сдоби със своя версия и на сръбски език. Новият вариант на песента е озаглавен “Казна“ и събира звездата на музикална компания “Пайнер“ с популярния сръбски изпълнител Vanja Lakatoš. Премиерата на видеоклипа се състоя преди часове, а аудиторията в портала за видеосподеляне YouTube с интерес прегледа лентата и даде категорична оценка:

“Уникален проект! И българският, и сръбският вариант са невероятни! Голяма песен си е “Спомени”! Дано пробие и в чужбина. Успех!“, “Страхотен сръбски вариант на “Спомени“, “Браво! Уникална песен! Страхотно се е получило!“, “Прекрасни гласове, съчетани по страхотен начин. Просто сте великолепен дует!“, “Браво, Рокси! Дано покориш сръбската сцена, както покори вече българската. Пожелавам да се наложи като хит в Сърбия!“

Топлият прием на “Казна“ определено развълнува изпълнителите, вложили сърце и душа в реализацията на проекта. Припомняме Ви, че музиката на “Спомени“ и “Казна“ е на Роксана, а сръбският текст е създаден от Стеван Симеунович. Аранжиментът на дуета певицата поверява на Мартин Биолчев, а за видеото тя се доверява на Радина Миленчева /режисьор/ и Радослав Георгиев /оператор/. За визиите на Роксана се погрижиха Момчил Спасов /коси/ и Цецо Андреев /грим/.

Сръбските медии не подминаха появата на “Казна“ и само часове след премиерата на сингъла побързаха да поздравят Роксана и Vanja Lakatoš за чувствената и красива песен, с която стоплят сърцата на меломаните в навечерието на Коледните и Новогодишни празници.

 

КАТЕГОРИИ