Меломаните остават верни на оригиналните албуми

Меломаните остават верни на оригиналните албуми

Въпреки предимствата на дигиталния свят и факта, че много лесно може да намерим любимите си песни в интернет, то истинска класика за меломаните си остава възможността да държат в ръцете си оригинален музикален албум на физически носител. Повечето избират CD или DVD диск, но не са малко и тези, които искат да се докоснат до аналоговия звук на аудиокасетите. Данните в търговската мрежа са красноречиви за интереса към музикалните продукти на “Пайнер“, а статистиката за месец ноември разкрива, че най-предпочитани са най-новите заглавия – “Пайнер Хит Сезони – Есен 2018“ и “Нотариално заверен“ на Емануела.

И докато самостоятелният албум на певицата е събрал всичките й песни от последните три години, то компилацията предлага 16 топ заглавия от последните месеци. Много от тези песни съвсем заслужено прозвучаха на голямата концертна сцена в зала “Арена Армеец“ по време на спектакъла “17 години телевизия “Планета“.

Лидер при видеоалбумите е антологията “Хитовете на Планета Пайнер – 16“, включваща цели 4 DVD. Цялата продукция на музикална компания “Пайнер“ може да бъде открита в търговската мрежа в страната, а тези, които предпочитат да пазаруват онлайн, могат да го направят в интернет магазина eMAG.bg

КАТЕГОРИИ