Меломаните за “Давай на DJ-я“: Тази песен ще гърми яко в дискотеките

Меломаните за “Давай на DJ-я“: Тази песен ще гърми яко в дискотеките

Гореща заявка за хит дава най-новата песен “Давай на DJ-я“, обединила в трио  Теди Александрова, Илиян и Борис Дали. Видеоклипът на парчето направи официална премиера в Planeta Official в YouTube и за часове регистрира висок рейтинг, гледаемост и интерес сред меломаните. А те са категорични:

“Лелеее, мега щурото трио! На това му казвам хит!“, “В дискотеките яко ще гърми! Евала!“, “Една от най-дивите песни на 2019“, “Песента е топ, браво и на тримата, и на всички, които са работили по нея! Давай, давай!“, “Това е новият ХИТ за 2019, страхотен проект, браво!“.


“Давай на DJ-я“ е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а автор на текста е самата Теди Александрова. Видеоклипът подсилва парти посланието на проекта, а за това се постара режисьора Николай Скерлев.

Градусът на настроението определено е висок и няма съмнение, че многобройната масовка, която събра фенове на изпълнителите от цяла България, допринася за него.

Цветна, модерна и екстравагантна е и  визията на Теди, Илиян и Борис Дали, които опреледено ни настройват за предстоящия летен сезон, изпълнен с партита и много емоции.

КАТЕГОРИИ