Мерцедес vs. БМВ – битката стартира сега

Мерцедес vs. БМВ – битката стартира сега

“MERCEDES vs. BMW” – битка стартира сега! Слушайте и споделяйте, защото впрегнах своите музикални суперсили за първия път в аранжимента и музиката на песента! И не забравяйте: НА КУПОНА БУМА ДЕБНЕ КАТО ПУМА!”, написа Живко Добрев, представяйки най-новата си песен.

Премиерата на видеоклипа бе в YouTube канала – PlanetaOfficial, а телевизия “Планета” и Planeta 4K веднага го включиха в своята програма.
2
“Мерцедес vs. БМВ” е по музика и аранжимент на Balkan Beat Production и Живко Добрев, а текстът носи подписите на Йордан Ботев и Живко Добрев. Режисьор на видеоклипа е Иван Димитров – Torex, който доста се постара да представи на публиката един атрактивен и запомнящ се клип, заснет в музей на ретро автомобили. Кой е този ретро-музей ще разберете ако гледате видеоклипа на “Мерцедес vs. БМВ”.

“Живко изкара яката хитачка, а моделът Катрин е зашеметяваща! Успех на проекта… Значи първо “Ти си брат”, която направо стана част от мен. Сега тая трепачка. Какво повече ти трябва, да питам аз? Топ песен е направо!... Браво Живко, песента е на топ ниво. Всеки път се стремиш да правиш качествена музика и стойностни клипове. Човек за пример си… The best… Красива и хубава песен… Живко е станал продуктивен и това е супер! Сега е време да тръгне по участия след този ХИТ…”, са част от коментарите на феновете на поп-фолка.

“Мерцедес vs. БМВ” e третият музикален проект на Живко Добрев за 2024 година след “Влизам с вратата” и “Аладин – с участието на Джулиана Гани.

КАТЕГОРИИ