Международна премиера за “Ще се зарибиш” на Денис

Международна премиера за “Ще се зарибиш” на Денис

“Ще се зарибиш” е най-новия видеоклип на Денис, който направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. Още утре песента ще звучи на живо и на международна сцена, защото Денис и неговите колеги Adnan Beats и Fari са специални гости на празнично парти в Германия. Със сигурност тe няма да пропуснат да изпълнят и общите си парчета в град Фюрт, с които спечелиха много почитатели у нас и в чужбина. В края на годината е време за равносметка и Денис не крие, че 2018 година за него е много силна, както в професионален, така и в личен план.

“Имах много повече участия, повече успехи, повече настроение, защото когато във всичко ти върви, си по-щастлив и удовлетворен”, споделя изпълнителят.


Тази година Денис успя да реализира три проекта – през март се появи дуета му с Fari “Аре, дай му”, а в разгара на лятото беше премиерата на триото “Сандокан” с Fari и Adnan Beats. “Ще се зарибиш” е достоен завършек на музикалната атака на изпълнителя тази година. За създаването на песента Денис се довери на Невена Пейкова, Преслав Бориславов, Анастасия Мавродиева като и този път не пропусна да се включи с идеи за текста и музиката. Режисьор на лентата е Ерджан Кехайов, който е заложил на парти визия.

 

КАТЕГОРИИ