Миглена Динева празнува с любимите си хора в Гърция

Миглена Динева празнува с любимите си хора в Гърция

Гърция е избрала Миглена Динева, за да отпразнува рождения си ден днес. От няколко дни певицата и семейството й са на ваканция в южната ни съседка, а любимите й хора ще бъдат неотменно до нея в този специален ден.

“Щастлива съм с всичко, което съм постигнала до момента и с хората около мен. Единственото, което си пожелавам е да съм здрава и аз, и близките ми, всичко друго се постига“, откровена е рожденичката пред planeta.tv.

Тя сподели и ексклузивни кадри от почивката си, в които за първи път показва своята дъщеричка. На снимките Миглена е заедно със сестра си Диляна и с племеницата си Дария, която донесе голяма радост за фамилията този месец. Момиченцето спечели първия си златен медал на XXI Национален детски фолклорен конкурс “Орфеево изворче“ в първа възрастова група в дисциплината “Народно пеене“. Дария уверено върви по стъпките на популярните си родители – музикантите Диляна Динева и Стоян Генов – Стоки, които не крият, че се гордеят с таланта на своята дъщеричка.

Малко преди да се отдадат на средиземноморска ваканция, Сестри Диневи зарадваха публиката с нов видеоклип. Той е озаглавен “Еньовден“ и вече се радва на многобройни гледания и положителни отзиви от почитателите на българския фолклор. За всички тях звездите на телевизия “Планета Фолк“ издават, че в края на лятото ще предложат и още една нова авторска песен – “Чорбаджийски син“.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Миглена Динева с пожелания за здраве, много щастливи моменти, професионални успехи и сбъднати мечти!

 

КАТЕГОРИИ