Миглена Динева с романтичен рожден ден

Миглена Динева с романтичен рожден ден

На 26 юли е родена Миглена Динева от фолклорния дует Сестри Диневи. Рожденият си ден певицата ще отпразнува с приятели и със семейството си. До нея ще бъде и фамилията на сестра й Диляна, защото двете са неразделни. Няколко години поред Миглена Динева празнуваше своя личен празник край плажовете на слънчева Гърция, където със семейството си се наслаждаваха на средиземноморския безкрай и даровете на морето.
2
Тази година рожденият ден също ще бъде морски, но този път – Черноморски. Родното крайбрежие е изборът на певицата, за да събере повече приятели за тържеството. Семейството на Миглена Динева обича пътешествията, екзотичните ваканции и красивите кътчета по света. За една година, след Гърция и ваканцията там, със съпруга си тя бе и в Барселона – столицата на Каталуния, а в началото на 2022 г. – и в Доминиканската република. И както певицата възкликна в социалните мрежи: “Още една сбъдната мечта…”.
Наред с ваканцията Миглена и Диляна подготвят нови фолклорни мелодии, които скоро ще снимат за телевизия “Планета Фолк”. Феновете на Сестри Диневи вече са нетърпеливи да ги чуят и гледат.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Миглена Динева с пожелания за здраве, щастие и още много успехи на музикалната сцена!

КАТЕГОРИИ