Миглена Динева се сгоди на Малдивите

Миглена Динева се сгоди на Малдивите

Страхотна новина, директно от Малдивите, сподели фолклорната изпълнителка Миглена Динева. От няколко дни певицата се наслаждава на екзотична ваканция на едно от най-прелестните места в света.

“Лично се убедих, че суперлативите за тази уникална туристическа дестинация не са случайни. Удивителна красота – невероятна природа, ярко слънце, чист и спокоен плаж на брега на океана... Но не само това. Нетърпелива съм да споделя, че тук, на Малдивите, където реалността надмина представите ми за прелестни гледки и където прекарвам най-романтичната си ваканция, ми се случи да преживея най-прекрасната изненада – човекът, с когото ме събра любовта - Смилян, ми подари… пръстен!

Беше незабравимо!”, сподели с вълнение Миглена Динева и допълни - хубавите неща се случват, когато най-малко очакваш. Любов моя, благодаря ти!!! Няма да забравя този ден! ОБИЧАМ ТЕ!!! ДА! ДА! ДА!”.

Миглена Динева запечата своите преживявания на остров Киха и в много красиви снимки.

От тях виждаме, че щастието е изписано на лицето на певицата. Тя буквално сияе, като показва, че е и в страхотна форма. Нейната приказка на далечния остров ще продължи още няколко дни, а след завръщането си в България, за Сестри Диневи предстоят много нови срещи с почитателите на българския фолклор, които те ще зарадват със своите песни.

КАТЕГОРИИ