“Мили сине” – лиричното откровение на Яница

“Мили сине” – лиричното откровение на Яница

В празничната фолклорна програма на музикална компания “Пайнер”, телевизия “Планета”, Planeta Folk HD и Planeta 4K, излъчена за 24 май, с особена емоционалност се откроява песента на Яница “Мили сине”. Това е посланието на майката Яница към своя малък син Преслав, но също и посланието на всички майки към техните синове. Музиката и аранжимента на “Мили сине” са на Димитър Милев, а силният текст е написан от Лиляна Димова. Режисьор на видеоклипа, заснет в комплекс “Приказките” край Харманли е Тенчо Янчев.
2

“Представям ви новата ми фолклорна песен “Мили сине”. Песен, която направих с много любов и вълнение и посвещавам на моя син, както и на всички майки, които са благословени с възможността да получат този Божи дар.”, обърна сък ам своите почитатели Яница.

“Това е поздрав за всички мъжки майки! Прекрасна песен, изпята от душа и сърце, за онази силна връзка и любов, която е необяснима… Прекрасна Яница! Поздравления!... Толкова силна и трогателна песен. Нека бъдете живи и здрави с бебчо и да ви радва цялото семейство. Обичам ви!... Невероятна и уникална песен! Браво Яница!”, коментират почитателите на Яница и на фолклора, а фен от Португалия добавя: “Много красив клип, красив пейзаж и красиви костюми, много красива музика, много ми харесва Яница…” И не на последно място – коментар от Италия: “Bravissima e bellissima.️ Un saluto dall’Italia.”

КАТЕГОРИИ