“Милион” покори най-летния месец

“Милион” покори най-летния месец

Септември започна, но все още сме под благотворното влияние на лятото. И тази година сезонът на ваканциите и клубните партита беше гарниран с много хубава музика, а парчето “Милион” се оказа най-предпочитания хит на “Пайнер” през август. Така дуетът на Анелия и Денис Теофиков съвсем закономерно оглави месечната класация “Топ 5 PlanetaOfficial”, отразяваща интереса на зрителите към видеоклиповете на музикалната компания в YouTube Music през най-летния месец.

Втората позиция в чарта е за “Пак ще го направя”, отново общо парче, в което гласове обединиха Цветелина Грахич и Денис Теофиков. Очевидно двамата се радват на все по-голям интерес, защото са замесени и в третото място, което е за квартета “Не се отказват” с Малката и Александър Робов.

Тенденцията общи проекти да владеят челните места в новото издание на “Топ 5 PlanetaOfficial” се запазва и за четвъртото заглавие, което е “Апокалипсис” на Ваня ft. Сашо Роман. Малката успя да влезе сред най-гледаните клипове на “Пайнер” и със самостоятелното си лятно парче, озаглавено “Тарантула”.
“24/7” на Илиян, “100 живота” на Галена, “Просто секс” на Галин и Диона, “Той” на Данна и “Куката” на Теди Александрова и Галин също са сред предпочитаните мелодии на меломаните през август. Кои са останалите отличници от звездите на телевизия “Планета”, може да разберете от плейлистата ”Планета Топ 20” в Spotify.

КАТЕГОРИИ